Trampoline hoes kopen

Salta Avyna - Rond Rechthoekig - Groen Zwart

Trampoline hoes kopen - Salta / Avyna - Groen / Zwart

183 - 213 - 244 - 251 - 305 - 366 - 427 cm - rond / rechthoekig - afdekhoes beschermhoes

 

Salta trampoline hoes kopen

Salta trampolinehoes beschermhoes afdekhoes hoes kopen

Een Salta trampoline beschermhoes is sterk, waterafstotend en te koop in meerdere moderne kleuren

Trampoline beschermhoes afdekhoes kopen

Trampline beschermhoes afdekhoes trampolinehoes hoes kopen

Goed idee, dit bevordert de levensduur van de trampoline met 5 jaar.

 

Je bent van plan om een mooie, duurzame trampoline te kopen. Dat is toch een gemiddelde investering van enkele honderden euro's. En dan wil je ook graag dat deze trampoline mooi en uiteraard zonder gebreken blijft. Een trampoline beschermhoes kopen is dan de ideale oplossing. Een trampolinehoes bevordert de levensduur van een trampoline met gemiddeld 5 jaar. Uiteraard dient deze trampoline afdekhoes wel regelmatig geplaatst te worden. Wij raden aan om in ieder geval bij slecht weer, regen, neerslag en harde wind de trampoline hoes te plaatsen.

Ieder erkend trampolinemerk heeft als accessoire wel een trampoline beschermhoes in het assortiment. Deze afdekhoezen zijn dan ook verkrijgbaar in meerdere kleuren en allerlei afmetingen. Voor iedere trampoline is er wel een geschikte trampolinehoes te bestellen. Hieronder vind je alle gangbare soorten, maten en kleuren trampoline afdekhoezen die je in Nederland online kan kopen. Klik op de link en je komt direct bij de beste online trampolinewinkel.

Wil je een goedkope trampoline hoes met fikse korting kopen? Kijk dan snel op www.duursportstore.nl, daar vind je alle Salta trampoline beschermhoezen voor de beste prijs! En de trampoline beschermhoes wordt dan ook nog een gratis verzonden!

 

Trampoline beschermhoes 183 cm

Een trampoline hoes van 183 cm is verkrijgbaar in de kleuren groen, antraciet en zwart van het merk Salta trampolines.

Trampoline beschermhoes 200 cm

Avyna heeft voor de 200 cm trampolines een mooie, stevige groene trampoline afdekhoes in het assortiment.

Trampoline beschermhoes 213 cm

De trampoline afdekhoezen in de maat 213 cm worden enkel te koop aangeboden door Salta trampolines. Deze beschermhoes is online te bestellen in de kleuren groen, zwart of antraciet.

Trampoline beschermhoes 244 cm

De meest verkochte trampolinemaat in Nederland is nog steeds 244 of 245 cm. Daarom is er ook een groot aanbod in trampoline hoezen voor deze maat. Zowel Avyna, Salta en andere trampoline merken hebben 244 / 245 cm beschermhoezen in de kleuren groen, blauw, zwart en antraciet in het assortiment.

Trampoline beschermhoes 251 cm Salta

Trampoline beschermhoes 305 cm

Voor de middelgrote trampolines van 305 cm hebben Avyna als Salta mooie, sterke trampoline afdekhoezen. Deze 305 cm beschermhoes is verkrijgbaar in het blauw, groen, grijs en zwart.

Trampoline beschermhoes 365 / 366 cm

Ook voor de populaire ronde trampolines met een doorsnede van 365 of 366 cm is er een ruime keuze in passende trampoline hoezen. Deze maat hoes is verkrijgbaar in het grijs, zwart, groen, blauw en antraciet.

Trampoline beschermhoes 396 cm

Trampoline beschermhoes 423 cm

Trampoline beschermhoes rechthoekig

Ook voor de rechthoekige trampolines is er volop keuze in mooie, degelijke trampoline beschermhoezen. Salta en Avyna trampolines hebben voor iedere trampoline rechthoek een passende afdekhoes in het assortiment.

Trampoline beschermhoes Salta

Trampoline beschermhoes Avyna

Trampoline beschermhoes groen

Trampoline beschermhoes antraciet / grijs

Trampoline beschermhoes zwart

Trampoline beschermhoes blauw